Westerstraat 238
1015 MT, Amsterdam
Anjeliersstraat 189
1015 NG, Amsterdam
020 - 623 5136
info@mensendieck-fysiotherapie.nl

Slaapoefentherapie kan u helpen

Een gebroken slaapritme kan een enorme impact hebben op uw dagelijk leven. De simpele dingen in het leven gaan meer energie kosten dan ze voorheen deden. Concentratieverlies, vermoeidheid, en een verhoogde gevoeligheid voor ziektes zijn hierbij slechts het topje van de ijsberg. Ook is het een vicieuze cirkel; door uw slaapgebrek verschuift uw dagritme waardoor u 's avonds nog langer wakker ligt.

Gelukkig is een slaapprobleem vaak met een op maat gemaakt schema snel opgelost. Samen bespreken we uw slaapproblemen. Er worden u in de eerste trainingslessen meteen praktische tips aangereikt waarmee u het tij kunt keren. Ontspanningsoefeningen en een concrete, feitelijke uitleg over uw probleem helpen u naar een goede nachtrust.

Gaat u ook gebukt onder een slaapprobleem? Kunt u maar met moeite op tijd op werk verschijnen? Ligt u 's nachts naar het plafond te staren? Aarzel niet en neem direct contact met ons op.

Tegenwoordig zien we ook veel slaapproblemen bij kinderen. Door het gebruik van mobiele telefoons, televisie, en een toenemende druk op school kunnen veel kinderen (pubers, maar ook kinderen op de basisschool) maar met moeite slaap vatten. Een Oefentherapeut Mensendieck met een specialisme in slaaptherapie kan ook uw kind helpen om beter in te slapen.

Netwerk Slaapoefentherapie

Wij zijn aangesloten bij netwerk Slaapoefentherapie. U kunt ons op de website vinden via deze link.