Westerstraat 238
1015 MT, Amsterdam
020 - 623 5136
info@mensendieck-fysiotherapie.nl

Klanttevredenheid

Onze praktijk stelt hoge eisen aan de klanttevredenheid. Wij willen graag dat cliënten tevreden zijn. Een vast onderdeel aan het eind van het behandelproces is de vraag mee te werken aan een klanttevredenheidsonderzoek. Enerzijds is het van belang om de kwaliteit van onze behandelingen te verbeteren en anderzijds de toenemende noodzaak tot transparantie richting de zorgverzekeraars. Uw feedback betekent veel voor ons!

Uw mening achterlaten

Wilt u uw mening achterlaten over Mensendieck & Fysiotherapiepraktijk Jordaan? Dat kunt u onder andere hier doen.

Klanttevredenheidonderzoek

Ieder jaar verzamelt onze partner in klanttevredenheid de reviews die achtergelaten zijn tot een filmpje. Ook dit jaar waren de reviews lovend!

U kunt uw mening ook invullen via deze link naar Zorgkaart Nederland. Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg, en is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland, en dus onafhankelijk. U kunt de waardering anoniem achterlaten.

Waarderingen van cliënten

Monique

"Ik ben al jaren in behandeling voor een chronische ziekte. Deborah's begeleiding helpt mij om een optimum te vinden tussen belastbaarheid en mijn maximale belasting."

Sarah

"Deborah wist direct tijdens de intake-sessie de kern van mijn probleem te vinden. In korte tijd heb ik veel verbeteringen gezien in mijn welzijn door kleine aanpassingen in mijn leven.

Ontzettend fijn dat ik geen pijn meer heb en dat onder toegewijde begeleiding!"

Edward

"I'm always looking for improvements that make living with my debilitating disease more bearable. At this practice, I've found therapists that get most out of me."