Westerstraat 238
1015 MT, Amsterdam
020 - 623 5136
info@mensendieck-fysiotherapie.nl

Klanttevredenheid

Onze praktijk stelt hoge eisen aan de klanttevredenheid. Wij willen graag dat cliënten tevreden zijn. Een vast onderdeel aan het eind van het behandelproces is de vraag mee te werken aan een klanttevredenheidsonderzoek. Enerzijds is het van belang om de kwaliteit van onze behandelingen te verbeteren en anderzijds de toenemende noodzaak tot transparantie richting de zorgverzekeraars. Uw feedback betekent veel voor ons!

U kunt uw mening invullen via deze link naar Zorgkaart Nederland. Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg, en is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland, en dus onafhankelijk. U kunt de waardering anoniem achterlaten.

Waarderingen van cliënten

Monique

"Ik ben al jaren in behandeling voor een chronische ziekte. Deborah's begeleiding helpt mij om een optimum te vinden tussen belastbaarheid en mijn maximale belasting."

Trees

"Na jaren van de ene naar de andere therapeut te zijn gewisseld zonder dat iemand mijn klacht kon behandelen ben ik door Mensendieck & Fysiotherapiepraktijk Jordaan klachtenvrij. Eindelijk een therapeut die naar mijn verhaal luisterde en daardoor de juiste behandeling kon inzetten."

Edward

"I'm always looking for improvements that make living with my debilitating disease more bearable. At this practice, I've found therapists that get most out of me."